Over mij

Written by Anky

Deze website is opgezet door Anky en Floris voor mensen, die weten dat het anders moet in hun leven, maar nog niet precies weten hoe.

Ik heb het zelf allemaal meegemaakt.

Het was niet alleen dat ik afkeer voelde over mijn uiterlijk als ik in de spiegel zag hoe dik ik geworden was. Als ik een keer moest rennen om de trein te halen, leek het of ik helemaal geen conditie had. Mijn gebrek aan energie gaf me een lusteloos gevoel. Elke dag sleepte ik me met tegenzin naar mijn werk.Anky

Ik kan je uit de eerste hand vertellen over de frustratie als het zoveelste dieet dat je uitprobeert weer eens niet blijkt te werken. De moeite die het kost om ongezonde gewoontes te veranderen. En hoe geweldig het tenslotte is om te ontdekken hoeveel fijner jouw leven daardoor kan worden.

Voor mij veranderde het toen ik niet meer zonder nadenken alles maar at wat er aan voeding aangeboden wordt door de voedingsindustrie.
De veel te hoge hoeveelheden suiker, zout en vet alleen al in die producten zijn de oorzaak van ziektes als obesitas, hart- en vaatziekten en kanker.

Eten deed ik vaak om een gevoel van onbehagen kwijt te raken. Dat het voedsel zelf juist de oorzaak is van dat onbehagen kreeg ik nu pas door.
Ik ontdekte hoe ik zelf invloed kan hebben op mijn voedsel. Ik las over de werking van de verschillende bestanddelen van ons voedsel op ons lichaam. Ik leerde verse producten te gebruiken en daarmee zelf gezonde maaltijden te bereiden.

Ik besefte dat alles wat je in je leven veranderen wilt ten slotte neerkomt op aandacht. De aandacht die ik kreeg voor mijn voeding veranderde mijn negatieve aandacht voor mijn lichaam. Gezond eten maakte mij fitter en zorgde er voor dat ik zelfs met nieuwe positieve aandacht naar de wereld om mij heen kan kijken.

Alles wat ik ontdekt heb, verzamelde ik op deze website om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een nieuwe manier van omgaan met je voeding en je eigen lichaam.
Ik nodig je uit om mij op mijn website te volgen op mijn tocht naar een gezonder en gelukkiger leven.